Τηλέφωνο

6947737424

Email

info@moromassage.gr

Ώρες Επικοινωνίας

Δευ - Σαβ: 10ΠΜ - 8ΜΜ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ; 

Το βρεφικό μασάζ είναι μια αρχαία τέχνη που περνάει από γενιά σε γενιά εδώ και πολλούς αιώνες  και συνδέει βαθιά το γονέα (ή τον φροντιστή) με το μωρό του. Κάνοντας οι γονείς μασάζ στο μωρό τους σφυρηλατούν με αυτόν τον τρόπο τους δεσμούς εμπιστοσύνης και ασφάλειας που είναι τόσο σημαντικοί για τη μελλοντική ανάπτυξή του μωρού τους. Το βρεφικό μασάζ επίσης, ενθαρρύνει και ενισχύει το δέσιμο του γονέα με το μωρό του καθώς είναι μια τέχνη αγγίγματος.

Το άγγιγμα είναι στην πραγματικότητα μια βασική ανθρώπινη ανάγκη που και  για το μωρό είναι τόσο σημαντική όσο και το φαγητό. Όλα τα μωρά θα πρέπει να λαμβάνουν το θρεπτικό άγγιγμα από την αρχή της ζωής τους. Το βρεφικό μασάζ σας βοηθά να κατανοήσετε τη συγκεκριμένη μη λεκτική γλώσσα του μωρού σας και να ανταποκριθείτε με αγάπη, τρυφερότητα  και σεβασμό σε αυτή.

Η εμπνεύστρια του Διεθνούς Συνδέσμου Βρεφικού Μασάζ (International Association of Infant Massage – IAIM), Vimala McClure ήταν η πρώτη που συνδύασε τις πρακτικές της εμπειρίες, τις θετικές επιδράσεις του Ινδικού και του Σουηδικού μασάζ και τις αρχές από τη Γιόγκα και τη Ρεφλεξολογία σε μια απλή και όμορφη ρουτίνα και έτσι το 1992 καθιερώθηκε στην επιστημονική κοινότητα το μασάζ για μωρά.  

Βρεφικό Μασάζ ΘεσσαλονίκηΜουλογιάννη Στεφανία